Corian desk

Desk i Corian, leveret til norske Norrøna – og flere på vej!

Corian er et yderst slidstærkt materiale, med et utal af muligheder.

Du kan anvende corian til alt fra bordplader og inddækning, til facader og designelementer.

Brændemærker, pletter og skader, udbedres nemt- og samlinger ordnes uden synlige fuger.

Corian er et sublimt materiale at anvende til fødevarer, da overfladen er homogen- og derved både hygiejnisk og rengøringsvenligt.

Tænker du at corian kan gøre sig gældende i din nye eksponeringsløsning?

Så kontakt os på info@sandergruppen.dk 

Seneste nyheder

Aclima – Østjysk Våbenhandel

Aclima – Østjysk Våbenhandel

Østjysk Våbenhandel i Hedensted, har for nylig fået etableret en afdeling med lækre produkter- fra Norske Aclima. Sander Design har været behjælpelig med design og produktion af væg paneler, gulv display, giner m.m. Displayene er opbygget i moduler, hvorfor det er...

læs mere
BOOM!

BOOM!

Rigtig godt nytår! 2021 er for længst startet, og vi er sprængtfyldt af forhåbninger til et nyt år- en bog med 365 sider der endnu skal skrives - VI ER KLAR. Så lad os præsentere første flotte projekt i år - leveret af NovaSign. 8 meter langt skilt, alubogstaver med...

læs mere
Sander Gruppen og bæredygtighed

Sander Gruppen og bæredygtighed

Var du klar over, at Sander Gruppen hver dag bidrager til FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling? I Sander Gruppen arbejder vi blandt andet aktivt med FN’s Verdensmål Nr. 12, der omhandler ansvarligt forbrug og produktion og Nr.15, der omhandler livet på land....

læs mere