Butiksinventar, varepræsentation og messestande

Butiksinventar

Varepræsentationer

Skilte

Sander Gruppen er Danmarks førende i design og produktion af butiksinventar, salgsdisplay, messestande, shop in shop løsninger og alt inden for skiltning.
I samråd med dig, skræddersyr vi en løsning, der skaber mersalg i butikken.

Vi er din sparringspartner fra idé til færdigt produkt- og lægger stor vægt på et tæt samarbejde igennem hele arbejdsprocessen, for at sikre et resultat, der matcher dine krav og ønsker.

I mere end 37 år, har vi designet, produceret og leveret shop in shops, butiksinventar & salgsdisplay til store, såvel som små virksomheder.
Med egen metalproduktion i Litauen og egen træproduktion i Danmark, sikrer vi høj kvalitet og hurtige leveringstider, som ikke blot er konkurrencedygtige på kvalitet, men i særdeleshed også på pris.

Vi udarbejder designoplæg i 3D, og laver prototyper i vores prototypeafdeling i Hinnerup, Århus- inden endelig godkendelse sendes til produktion i Litauen.
Et hold af dygtige designere, koordinatorer og konsulenter, har fingeren på pulsen ift. markedets udvikling, og står klar til at rådgive dig ift. design, materiale valg, funktionalitet m.m.

Mikkel Andersen

Key account manager
+45 8764 8776

Mads Holleufer

Account manager
+45 3148 9272

Carsten Maaberg

Salgsdirektør
+45 8764 8778

Andre fandt inspiration indenfor:

Butiksinventar,
varepræsentationer
og messestande

Butiksinventar, Displays, Messestande,
Shop in shop, Komplette butikker

Skilte,
POS
og blikfang

Facadeskilte, Udhængsskilte, Lysskilte,
Pyloner og indgangspartier, POS og blikfang

Idé,
design
og produktion

Idégenerering, Design: 2D og 3D,
Materialevalg, Produktion