Bodylab

Vores samarbejde startede med udvikling, design og produktion af en funktionel, stabil og innovativ displayløsning. Der opstod et akut behov for en producent, som kunne imødekomme de krav vi har til kvalitet og fleksibilitet, efter Bodylab sidste år, indgik et nyt samarbejde med en stor dansk fitnesskæde.

Der er sket meget siden vores første prototype så dagens lys, og vi har sammen udviklet flere spændende displayløsninger. En af de ting vi især lægger vægt på, er den fleksibilitet der er på alle vores displays. Udgangspunktet på hvert et display, har været det skal have en lang levetid, og det skal kunne følge med i vores høje tempo, når det kommer til generel produktudvikling.

Et af de vigtigste behov vi har haft i forhold til vores displayløsninger, var at fitnesscentrene kunne ”lukke” displayet ned, når der ikke er bemanding på. Dette fandt vi en rigtig god løsning på, da der blev lavet brandede overtræk til alle displays.

Derudover er der lavet detaljer som ekstra lagerplads inde i displayet, hjul og mulighed for montering af spyd til påhængning af varer.

Det hele afhænger af funktionalitet, detaljer og levetid på løsningerne. Dette har vi i høj grad opnået med samarbejdet med Sander Design.

Niclas B. Uttrup - Head of Sales, EMEA - Nutrinord

Til oversigten

Det hele afhænger af funktionalitet, detaljer og levetid på løsningerne. Dette har vi i høj grad opnået med samarbejdet med Sander Design.
Niclas B. Uttrup - Head of Sales, EMEA - Nutrinord