SELECT Sport

SELECT Sport A/S er en af verdens førende boldproducenter og har hovedsæde i Glostrup ved København i Danmark. Den årlige produktion af bolde er på omkring tre millioner, og virksomheden er repræsenteret med egen salgsorganisation eller distributør i store dele af verden, ligesom der eksporteres til mere end 50 lande.

 

Samarbejdet med Sander Design begyndte for mere end 20 år siden, og i fællesskab er der konstrueret, designet og produceret mange forskellige, og spændende løsninger med udgangspunkt i én simpel problemstilling: Skab stor eksponering og mersalg på begrænset plads!

De store sports koncerner optager 75% af salgs områderne i sportsbutikkerne, tilbage er 25% der fordeles over de resterende sportsvirksomheder – på netop det grundlag søgte Select Sport en sparringspartner, der kunne skabe mersalg!

 

Nyeste tilkomne design er et bolddisplay, som bruges til præsentation af kampbolden ved mere end 350 EU kampe på tværs af flere ligaer, herunder EHF Champions League og Alka Superliga.

Funktionerne i displayet er mange, bl.a. er der udstans til harpiks, og toppen kan tages af og stilles på dommerbordet.

Af ovenstående funktion om at tage topstykket af, udsprang idéen om at videreføre designet til fodbold.

Her lakeres topstykket, i dette tilfælde ”dobbelthænder” i guld, og overrækkes som awards for bl.a. topscorer.

Kampbolddisplayet er repræsenteret i flere lande, i bl.a. Sportmaster & Stadium, og feedbacken på både display og awards har været positive - de har vakt opsigt og omtale, som præcist var ønsket!

 

Som noget ekstraordinært, udarbejdede SELECT i samarbejde med Sander Design, et display til et nyt produkt – Maxi Grip, en ny klisterfri harpiks, der ikke skader huden på hænderne – idéen er udviklet med henblik på at skåne de yngste spillere for ødelagte hænder.

Billederne i galleriet til højre, taler for sig selv!

Jan Gubi Wichmann - Marketingchef SELECT Sport

Til oversigten

SELECT Sport søgte en sparringspartner & dygtig leverandør, der kunne skabe mersalg! Samarbejdet har eksisteret i mere end 20 år.
Jan Gubi Wichmann - Marketingchef SELECT Sport