Vi fik produceret nogle rigtig flotte væghængte reoler i beton og matteret glas til vores briller - de bliver nu fremvist eksklusivt og kommer alle sammen til sin ret.
Mette Weinell, Ejer af Søndergades Optik

Søndergades Optik

Kunderne kommer ind og kommenterer positivt på vores nye ophæng, de siger at brillerne er fremstillet eksklusivt og flot -  desuden får de et klart indtryk af alle de mange variationer og modeller.

Ønsket var, at der skulle skabes et helt nyt look i takt med at tiden ændrer sig. Min dekoratør startede projektet med at tegne løsningen i hånden - hun er vanvittig dygtig til at skabe ting efter mine ønsker. Da hun præsenterede designet sagde jeg GO. Vi fik produceret nogle rigtig flotte, væghængte reoler i beton og matteret glas til vores briller, ved CompoTech. Især de nye designere, leger meget med farver og former, og det skulle fremhæves markant – brillerne bliver nu fremvist lyst og eksklusivt, og kommer alle sammen til sin ret.

Da vi først modtog løsningen var der nogle rettelser og finjusteringer, som hurtigt blev udbedret og en uge efter første levering, var den nye løsning monteret. De arbejdere der monterede reolerne, var så professionelle og venlige.

Mette Weinell – Ejer af Søndergades Optik

Til oversigten