Søndergades Optik

Kunderne kommer ind og kommenterer positivt på vores nye ophæng. De siger, at brillerne er fremstillet eksklusivt og flot- desuden får de et klart indtryk, af alle de mange variationer og modeller.

Ønsket var, at der skulle skabes et helt nyt look i takt med, at tiden ændrer sig. Min dekoratør startede projektet med at tegne løsningen i hånden - hun er vanvittig dygtig til at skabe ting efter mine ønsker. Da hun præsenterede designet sagde jeg GO.

Vi fik produceret nogle rigtig flotte, væghængte reoler i beton og matteret glas til vores briller, ved CompoTech. Især de nye designere leger meget med farver og former, og det skulle fremhæves markant – brillerne bliver nu fremvist lyst og eksklusivt, og kommer alle sammen til sin ret.

Da vi først modtog løsningen, var der nogle finjusteringer, som hurtigt blev udbedret- og en uge efter første levering, var den nye løsning monteret. De ansatte der monterede reolerne, var så professionelle og venlige.

Mette Weinell – Ejer af Søndergades Optik

Til oversigten

Vi fik produceret nogle rigtig flotte væghængte reoler i beton og matteret glas til vores briller - de bliver nu fremvist eksklusivt og kommer alle sammen til sin ret.
Mette Weinell, Ejer af Søndergades Optik