Velkommen til Carsten Meisner!

08-09-2020

Nye visioner

- ”Mit mål som sælger er at varetage alle kundens behov og identificere, hvad der kan styrke netop deres brand.” Sådan lyder det fra Carsten Meisner - Sander Designs nye Key Account Manager.

Det er netop denne mentalitet, vi ønsker at værne om i Sander Gruppen. Meisner har ca. 30 års erfaring indenfor branchen med butiksinventar og displayløsninger. Det er erfaringer, der gør ham topkvalificeret til at skabe løsninger, der følger tidens trends og tendenser, og dermed skaber et mersalg af vores kunders produkter.   

- "Jeg nyder at være med til at udvikle løsninger, og det er ikke kun til inventar og displays. Der er ingen begrænsninger, og jeg kan også hjælpe kunderne med special-ønsker", fortæller Carsten Meisner, Key Account Manager.

Så hvis du skal have lavet en totalløsning, der skaber værdi for din butik og øger salget af dine produkter, så kontakt ham her:

Telefon: +45 8764 8764
Mobil: +45 5210 0742
Mail: meisner@sander-design.dk

Ekstra info til den nysgerrige

I daglig tale vil vores nye kollega gå under navnet "Meisner", da vi allerede har fornøjelsen af én anden kollega med fornavnet Carsten, nemlig Carsten Maaberg. 

Meisner er 49 år og er bosat i Svedala nær Malmø med sin kone og to børn på hhv. 15 og 16 år.

Når han ikke praktiserer 100 meter løb i salg, så bruger Meisner sin fritid på udendørsaktiviteter. Her bliver der både cyklet, gået ture, løbet og når vinteren nærmer sig, bliver skiene støvet af. 

Endnu engang - velkommen til!

Til oversigten