Sander Design A/S

Sander Design er Danmarks førende i butiksinventar, salgsdisplay & shop in shop løsninger. I samråd med dig, skræddersyr vi en løsning, der brander netop dit produkt og skaber mersalg i butikken. 


Sander Design er din sparringspartner fra idé til færdigt produkt.

Hos Sander Design lægger vi vægt på et tæt samarbejde igennem hele arbejdsprocessen, for at sikre et resultat, der matcher dine krav og ønsker.

Sander Design er Danmarks førende inden for butiksinventar, shop in shops og salgsdisplay- og har i mere end 30 år designet, produceret og leveret shop in shops, butiksinventar & salgsdisplay til store, såvel som små virksomheder.

Med egen metal produktion i Litauen og trævareproduktion i Danmark, sikrer vi høj kvalitet og hurtige leveringstider, som ikke blot er konkurrencedygtige på kvalitet, men i særdeleshed også på pris.

Vi udarbejder designoplæg i 3D, og laver også prototyper i Danmark, inden endelig godkendelse sendes til produktion i Litauen.

Et hold af dygtige designere, koordinatorer og konsulenter, har fingeren på pulsen ift. Markedets udvikling, og står klar til at rådgive dig.

Har du brug for hjælp?