Idé, design og produktion

Sander Gruppen består af flere virksomheder med hver sit speciale. 

Sander Gruppen tæller omkring 100 medarbejdere, fordelt på produktion, salg, projektstyring, teknisk dokumentation, smedie, økonomi og marketing/PR.
Vi står klar til at hjælpe dig, med alle dine projekter inden for butiksinventar, varepræsentationer og messestande-samt skilte, POS og blikfang.

Vi rådgiver dig gennem hele processen- startende med en god dialog, vidensdeling, idégenerering, design og prototyper, til at vi slutteligt- i overensstemmelse med dig, får godkendt design og prototype, inden den endelige produktion igangsættes på vores fabrik, i Litauen.

Se vores cases her under og bliv inspireret.

Idé

Design

Egen produktion

Sander Design er Danmarks førende i design og produktion af butiksinventar, salgsdisplay & shop in shop løsninger. I samråd med dig, skræddersyr vi en løsning, der skaber mersalg i butikken.

Sander Design er din sparringspartner fra idé til færdigt produkt.
Hos Sander Design lægger vi vægt på et tæt samarbejde igennem hele arbejdsprocessen, for at sikre et resultat, der matcher dine krav og ønsker.

I mere end 35 år, har vi designet, produceret og leveret shop in shops, butiksinventar & salgsdisplay til store, såvel som små virksomheder.
Med egen metalproduktion i Litauen og egen træproduktion i Danmark, sikrer vi høj kvalitet og hurtige leveringstider, som ikke blot er konkurrencedygtige på kvalitet, men i særdeleshed også på pris.

Vi udarbejder designoplæg i 3D, og laver prototyper i vores prototypeafdeling i Hinnerup, Århus- inden endelig godkendelse sendes til produktion i Litauen.
Et hold af dygtige designere, koordinatorer og konsulenter, har fingeren på pulsen ift. markedets udvikling, og står klar til at rådgive dig ift. design, materiale valg, funktionalitet m.m.

Carsten Maaberg

Salgsdirektør
+45 8764 8778

Flemming Timmermann

Salgschef
+45 8764 8777

Mikkel Andersen

Key account manager
+45 8764 8776

Andre fandt inspiration indenfor:

Butiksinventar,
varepræsentationer
og messestande

Skilte,
POS
og blikfang

Idé,
design
og produktion