Idé, design og produktion

Sander Gruppen består af flere virksomheder med hver sitspeciale.

Vi eri alt 100 kompetente medarbejder, der står klar til at hjælpe digmed alt du har brug for,når det kommer tilbutiksinventar, varepræsentationer og messestande-samt Skilte, POS og blikfang.

Vi kan rådgive dig gennem hele processen-startende med gode ideer og sparring-design og prototyper,til at vi slutteligtproducererdin godkendte løsningpå vores egne fabrikker.

Se vores cases her under og bliv inspireret.

Idé

Design

Egen produktion

Sander Design er Danmarks førende i design og produktion af butiksinventar, salgsdisplay & shop in shop løsninger. I samråd med dig, skræddersyr vi en løsning, der skaber mersalg i butikken.

Sander Design er din sparringspartner fra idé til færdigt produkt.
Hos Sander Design lægger vi vægt på et tæt samarbejde igennem hele arbejdsprocessen, for at sikre et resultat, der matcher dine krav og ønsker.

I mere end 35 år, har vi designet, produceret og leveret shop in shops, butiksinventar & salgsdisplay til store, såvel som små virksomheder.
Med egen metalproduktion i Litauen og egen træproduktion i Danmark, sikrer vi høj kvalitet og hurtige leveringstider, som ikke blot er konkurrencedygtige på kvalitet, men i særdeleshed også på pris.

Vi udarbejder designoplæg i 3D, og laver prototyper i vores prototypeafdeling i Hinnerup, Århus- inden endelig godkendelse sendes til produktion i Litauen.
Et hold af dygtige designere, koordinatorer og konsulenter, har fingeren på pulsen ift. markedets udvikling, og står klar til at rådgive dig ift. design, materiale valg, funktionalitet m.m.

Carsten Maaberg

Salgsdirektør
+45 8764 8778

Flemming Timmermann

Salgschef
+45 8764 8777

Mikkel Andersen

Key account manager
+45 8764 8776

Andre fandt inspiration indenfor:

Butiksinventar,
varepræsentationer
og messestande

Skilte,
POS
og blikfang

Idé,
design
og produktion