Ny Concept Store – Haugesund

Norrøna

Endnu en fantastisk flot, og gennemført Norrøna Concept Store i Haugesund – Norge, som Sander Gruppen er stolt leverandør til. En kreativt og dagligt samspil med Norrøna, som resulterer i et gennemført udtryk. Til Norrønas Concept Stores, leverer Sander Gruppen blandt andet: Podier og borde i MDF og metal Gulv stativer i MDF og metal Diske i corian Lounge møbler i metal, betrukket med selv samme stof som anvendes til Norrønas mange designs. Logo blokke i akryl Magnetfolier i en ultratynd og lækker kvalitet Forskellige displays til særskilt præsentation af blandt andet soveposer, goggles (skibriller), tilbehør m.fl. Metal holdere til torso, hænder og ben – for præsentation af overdele, handsker og sokker Se billeder og læs mere on Norrøna her.

Ny Concept Store – Haugesund

Med egen metalproduktion i Litauen og egen træproduktion i Danmark, sikrer vi høj kvalitet, hurtig levering, tårnhøj kvalitet- og priser der altid holdes på et konkurrencedygtigt niveau.
Vi er behjælpelige helt fra idéfasen, udarbejder designoplæg i 3D og laver prototyper i vores prototypeafdeling i Hinnerup, Århus- inden endelig godkendelse sendes til produktion i Litauen.
Et hold af dygtige designere, koordinatorer og konsulenter har fingeren på pulsen ift. markedets udvikling, og står klar til at rådgive dig ift. design, materialevalg, funktionalitet m.m.

Vi favner logistik og landsdækkende udrulninger.

0
Butikker i hele verden

Kontakt

Vores

salgsteam

xSandergruppen18.08.202106947.jpg.pagespeed.ic.mbK9uyjo2Q

Mikkel Andersen

xSandergruppen18.08.202106835.jpg.pagespeed.ic.CsOV0QV4a7

Mads Holleufer

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Toni_v2

Toni Olesen

Flemming

Flemming Timmermann