Skilte

NovaSign er en moderne skiltevirksomhed, som har fokus på kreativitet, fremtidsorienteret design, samt kvalitetsproduktion inden for udhængsskilte, facadeskilte, lysskilte, pyloner og indgangsportaler- vi sørger for du bliver set!

Vores kreative team sidder klar til at udvikle og visualisere dit nye projekt- og har mange års erfaring inden for både inden- og udendørs skiltning.

Vi tilbyder skilte med og uden lys, samt opfylder vi alle eventuelle krav, der måtte være til netop din type af skilteløsning.

Hvad enten det gælder en enkel, eller kompleks løsning, lægger vi vægt på en tæt dialog og godt samarbejde.
Du er garanteret den bedste rådgivning og sparring, og med et hold af kreative sjæle bag, står din nye løsning knivskarpt.

Vi tegner oplæg, så du inden godkendelse af produktion, fåret realistisk billede af, hvordan løsningen præsenterer sig.

I mange henseender, skal der søges tilladelser og dispensationer ved kommunen, hvilke vi naturligvis er behjælpelige med at få bragt i orden.

Julie Stilling Skyum

Projekt- og marketingkoordinator
+45 8764 8768

Skilte – lidt for enhver smag!

Et udpluk af de nyeste skilte, leveret af NovaSign.De findes små, store, simple og komplekse - vi løser din skilteopgave.Send os en forespørgsel på info@sandergruppen.dk, og modtag et tilbud inden for få arbejdsdage.Jan JørgensenUdført i sø bestandig aluminium og...

Norrøna Concept Store – Haugesund

Endnu en fantastisk flot, og gennemført Norrøna Concept Store i Haugesund - Norge, som Sander Gruppen er stolt leverandør til.En kreativt og dagligt samspil med Norrøna, som resulterer i et gennemført udtryk.Til Norrønas Concept Stores, leverer Sander Gruppen blandt...

C4 Gaming

Sander Gruppen har netop leveret super detaljeorienteret indretning, til C4 Gaming i Aarhus C. Foruden at være Europas tredje største gaming café, udbyder ejer Hassan, en unik gaming oplevelse- og det er der flere grunde til."I 2016 genskabte vi hypet omkring...

Andre fandt inspiration indenfor:

Butiksinventar,
varepræsentationer
og messestande

Skilte,
POS
og blikfang

Idé,
design
og produktion

Mikkel Andersen

Mikkel Andersen

Key Account Manager

Mads Holleufer

Mads Holleufer

Account Manager

+45 3148 9272
mads@sander-design.dk

Carsten Maaberg

Carsten Maaberg

Salgsdirektør

Kontakt os her