Skilte

NovaSign er en moderne skiltevirksomhed, som har fokus på kreativitet, fremtidsorienteret design, samt kvalitetsproduktion inden for udhængsskilte, facadeskilte, lysskilte, pyloner og indgangsportaler- vi sørger for du bliver set!

Vores kreative team sidder klar til at udvikle og visualisere dit nye projekt- og har mange års erfaring inden for både inden- og udendørs skiltning.

Vi tilbyder skilte med og uden lys, samt opfylder vi alle eventuelle krav, der måtte være til netop din type af skilteløsning.

Hvad enten det gælder en enkel, eller kompleks løsning, lægger vi vægt på en tæt dialog og godt samarbejde.
Du er garanteret den bedste rådgivning og sparring, og med et hold af kreative sjæle bag, står din nye løsning knivskarpt.

Vi tegner oplæg, så du inden godkendelse af produktion, fåret realistisk billede af, hvordan løsningen præsenterer sig.

I mange henseender, skal der søges tilladelser og dispensationer ved kommunen, hvilke vi naturligvis er behjælpelige med at få bragt i orden.

Julie Stilling Skyum

Projekt- og marketingkoordinator
+45 8764 8768

“Klubben” – Bar og mødested

Sander Gruppen har endnu engang leveret en totalløsning – denne gang til Aarhus BSS' bar og mødested ”Klubben”."Klubben" har gennem 50 år været et mødested, hvor studerende kan mødes for at studere og hygge sig i uformelle omgivelser. Hver fredag omdannes ”Klubben”...

Have A Coffee

Innovative løsninger præger ny café i Flensborg En innovativ tilgang og professionel sparring var to af årsagerne til, at Sander Gruppen vandt udbuddet til produktion af inventar og interiør til Have A Coffee’s nye café i Flensborg. Have A Coffee er et...

Camping-Specialisten

Sander Design er ansvarlig for rådgivning og produktion til komplet campingbutik i Silkeborg Camping-specialisten har for nyligt åbnet 2600 m2 topmoderne mekka for campingentusiaster, hvor alt tænkeligt udstyr og materiale til campingferien findes. Det har været med...

Andre fandt inspiration indenfor:

Butiksinventar,
varepræsentationer
og messestande

Skilte,
POS
og blikfang

Idé,
design
og produktion

Mikkel Andersen

Key account manager
+45 4017 8764

Flemming Timmermann

Salgschef
+45 4045 4203

Carsten Maaberg

Salgsdirektør
+45 5120 0355