Om Modul Retail Solutions

Modul Retail Solutions A/S tilbyder kreativitet – design – analyse – adfærdsdesign og nudging. Vi udvikler og specialdesigner unikke indretningsløsninger og design i god kvalitet. Vores rumdesign indbefatter gode grafiske løsninger og lyssætning, som i den grad er med til at perspektivere oplevelsen af rummet. Vi tager vare om både funktionalitet, æstetik og den gode proces. Vi arbejder med rumdisponering, adfærd, logistik, fysisk arbejdsmiljø, kommunikation og gør det med en professionel og udfordrende dialog.

Vi tilstræber at agere udforskende og innovativt i ethvert projekt vi arbejder med. Vi skaber rum med personlighed – vi giver plads til forandring og ser Jeres rum med nye briller – sætter os i brugerens, borgerens eller kundens sted.

Når du ringer til os, så kan vi hjælpe med alt fra design af nye ideer, opmåling af rum, ideudvikling, optegning i AutoCad eller 3D visualiseringer af små ting og totalindretninger, præsentation, konsulent ved byggeri, dialog, kontakt til leverandører, indkøb af møbler, projektering, grafisk design, foliedesign, skiltning og projektering af store som helt små projekter.
Vi bestræber os altid på at få funktionalitet og æstetik til at følges ad hele vejen.

Vi kan med 53 års erfaring med sikre dig, at vi kan styre hele indretningsprocessen og projektfasen, fra ideudvikling til et færdigt projekt som fungerer optimalt! Vi står for projektering, produktion, levering, montage og vi har erfaring med at udføre byggeledelse og tilsyn.

Modul retail Solutions

Mads Holleufer

Mads Holleufer

Junior retail developer

+45 3148 9272
mads@sander-design.dk