Om Compotech

Produktion af trækomponenter til køkken, messebranche og inventarindustri.  Med over 25 års erfaring, har vi tilegnet os en viden og erfaring, der sikrer høj designfrihed og plads til, at udvikle selv komplekse designløsninger inden for specialinventar og køkkenproduktion. CompoTech leverer derfor også håndværk af allerhøjeste kvalitet. 

Vi producerer i MDF, spån og andre plade materialer. Vi tilbyder forskellige overfalder som melamin, finér, laminat, linoleum, 3D folie og mange typer af designmaterialer, som corian, sten m.fl.

Finish, holdbarhed og modstandsdygtighed, er nogle af de faktorer CompoTech holder skarpt fokus på under udvikling og produktion.
Selve produktionen råder over opskæringsanlæg, kantmaskiner, 4 CNC’er- herunder en femakset CNC og en komplet 3D folielinje.

CompoTech kombinerer ofte løsninger med Sander Gruppens øvrige selskaber.

Er du privatkunde og ønsker en fornyelse af dit køkken, bad eller garderobe, så er Laageshoppen.dk, en del af CompoTech.
Gennem Laageshoppen.dk leverer vi skræddersyede køkken-/bad-/garderobefronter.

“Klubben” – Bar og mødested

Sander Gruppen har endnu engang leveret en totalløsning – denne gang til Aarhus BSS' bar og mødested ”Klubben”."Klubben" har gennem 50 år været et mødested, hvor studerende kan mødes for at studere og hygge sig i uformelle omgivelser. Hver fredag omdannes ”Klubben”...

Have A Coffee

Innovative løsninger præger ny café i Flensborg En innovativ tilgang og professionel sparring var to af årsagerne til, at Sander Gruppen vandt udbuddet til produktion af inventar og interiør til Have A Coffee’s nye café i Flensborg. Have A Coffee er et...

Camping-Specialisten

Sander Design er ansvarlig for rådgivning og produktion til komplet campingbutik i Silkeborg Camping-specialisten har for nyligt åbnet 2600 m2 topmoderne mekka for campingentusiaster, hvor alt tænkeligt udstyr og materiale til campingferien findes. Det har været med...

Henrik Knudsen

Adm. direktør
+45 9629 3979

Anders Baadsgaard

Projekt- og indkøbsansvarlig
+45 4060 2555

Rikke Kristensen

Salg- og marketingskoordinator
+45 2211 3192