Om Sander Design

Sander Design er Danmarks førende i design og produktion af designløsninger, salgsdisplays og inventar til detail- messe og restaurationsbranchen.
I samråd med dig, skræddersyr vi en løsning, der er unik for netop dit produkt og brand.
Sander Design er din sparringspartner fra idé til færdigt produkt, og vi samarbejder med store dele af Skandinavien og Europa.

Hos Sander Design lægger vi vægt på et tæt samarbejde igennem hele processen, for at sikre et resultat der matcher dine krav og ønsker.

Med egen metalproduktion i Litauen og egen træproduktion i Danmark, sikrer vi høj kvalitet, hurtig levering, tårnhøj kvalitet- og priser der altid holdes på et konkurrencedygtigt niveau.
Vi er behjælpelige helt fra idéfasen, udarbejder designoplæg i 3D og laver prototyper i vores prototypeafdeling i Hinnerup, Århus- inden endelig godkendelse sendes til produktion i Litauen.
Et hold af dygtige designere, koordinatorer og konsulenter har fingeren på pulsen ift. markedets udvikling, og står klar til at rådgive dig ift. design, materialevalg, funktionalitet m.m.

Vi favner logistik og landsdækkende udrulninger.

Gardinmester

Hvilken oplevelse skal dine kunder have med dit brand? Når du ser et af dine produkter udstillet i din butik, hvilket udtryk ønsker du så, at dit brand udstråler? Hvilken oplevelse skal dine kunder have med dit brand? De spørgsmål stillede vi Gardinmester Karsten...

Ny butik i Oslo

Vi har netop været med hele veje i tilblivelse af ny Flagship Store i Oslo for vores samarbejdspartner, Norrøna.

Aclima – Østjysk Våbenhandel

Østjysk Våbenhandel i Hedensted, har for nylig fået etableret en afdeling med lækre produkter- fra Norske Aclima. Sander Design har været behjælpelig med design og produktion af væg paneler, gulv display, giner m.m. Displayene er opbygget i moduler, hvorfor det er...

Mikkel Andersen

Key account manager
+45 4017 8764

Flemming Timmermann

Salgschef
+45 4045 4203

Carsten Maaberg

Salgsdirektør
+45 5120 0355